Over ons

Kemal's Guest House

Kemal's Guest House is gelegen in het dorp Göreme, in het hart van natuurwonder Nationaal Park Cappadocië, Midden-Turkije. Ons gezellige Guest House, net buiten Göreme centrum, biedt een prima basis voor de sportieve experience in dit sprookjesachtige landschap vol verrassingen en uitdagingen.

Wij, Kemal Dönmez en Barbara Duiven, staan garant voor een hartelijke ontvangst. Onder het genot van een welkomstdrankje verschaffen wij uitgebreide informatie over alles wat er te ontdekken valt in Cappadocië, en gratis routekaartjes voor enthousiaste wandelaars. Barbara kent het gebied op haar duimpje en gidst op verzoek door de prachtige natuur, terwijl Kemal de sterren van de hemel kookt. Wij verzorgen op verzoek ook excursies, in kleine groepen of privé.

Bloementuin

In onze ruime groene tuin vol fruitbomen kun je 's morgens genieten van ons organische, fruitrijke ontbijt en 's avonds kennismaken met de traditionele streekgerechten van gediplomeerd kok Kemal. Ons dakterras biedt een prachtig uitzicht op de grotwoningen van Göreme en op de omringende heuvels. In elk seizoen aantrekkelijk: na je avonturen in de gezellige tuin of in ons sfeervolle restaurant bijkomen en genieten van een glas uitstekende streekwijn of een potje Turkse thee.

Ottomaans huis

Kemal's Guest House is gevestigd in een fraai Ottomaans huis dat typisch is voor Cappadocië. Er zijn 8 luxe standaardkamers voor de gasten: ruime twee- en driepersoonskamers met fraai houten plafond, natuurstenen muren en Travertin badkamers. Alle kamers hebben TV, koffie/theefaciliteit en allemaal eigen uitgang (met zitje) naar tuin of terras. De kamers ademen de kleurrijke Turkse sfeer. 's Zomers zijn de kamers koel en 's winters verwarmd met centrale verwarming. In de groene tuin en op de terrassen kun je genieten van weids uitzicht en de zon. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid.